• JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd.
    Τζάκσον
    Ο αθλητισμός ΣΟ είναι αξιόπιστη επιχείρηση, παρέχει τα άριστες προϊόντα και τις υπηρεσίες. Ελπίδα ότι έχουμε μια μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεργασία με τον αθλητισμό ΣΟ!
  • JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd.
    Andrew
    Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την αγορά μας. Αυτό είναι ένα σημαντικό ποιοτικό προϊόν, καλύτερα από ανέμεινα. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας και καλή υπηρεσία, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Shell
Τηλεφωνικό νούμερο : +86-18105169166
Whatsapp : +8618105169166

450% επιμήκυνση στο σπάσιμο με την υψηλή αναπήδηση και μη τοξικός

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα CN Sports
Πιστοποίηση IAAF/ITF/RoHS/ISO140019001/ISO14001/ISSS
Αριθμό μοντέλου ΣΟ-S02
Ποσότητα παραγγελίας min /
Τιμή US$10-35/square meter
Συσκευασία λεπτομέρειες Πακέτο στο βαρέλι/παλέτα
Χρόνος παράδοσης Μέσα σε 15 ημέρες εργασίας μετά από την κατάθεσή σας
Όροι πληρωμής L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100000Tons το χρόνο

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό Πυρίτιο Polyurea Εφαρμογή υπαίθρια σχολικά στάδια και γυμναστήρια
Εξουσιοδότηση 5years Χρώμα Το κόκκινο ή εσείς μπορεί να προσαρμόσει
Λειτουργία αδιάβροχης και υψηλής αναπήδηση αντι-διήθησης, αντι-UV Retardancy φλογών Κατηγορία 1
Εκτατή δύναμη 3mpa
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

450% επιμήκυνση στο σπάσιμο με την υψηλή αναπήδηση και μη τοξικός

Άριστη απόδοση

 

1· Η αποθηκεύοντας επίδραση που δίνεται από την ανθεκτικότητα προστατεύει τις ενώσεις των αθλητών και μειώνει τον αθλητικό τραυματισμό.
2· Το στρώμα επιφάνειας του ακρυλικού μαξιλαριού παρέχει ορισμένη προστασία στις τυχαίες πτώσεις στον αθλητισμό.
3· Το γήπεδο αντισφαίρισης με την αποθηκεύοντας επίδραση έχει μια μακρύτερη αθλητική ζωή.
4· Τα ελαστικά γήπεδα αντισφαίρισης παρέχουν τη σταθερότερες ταχύτητα σφαιρών και την κατεύθυνση σφαιρών. Η αθλητική κατάρριψη είναι καλύτερη.
5· Το στρώμα επιφάνειας του ακρυλικού γηπέδου αντισφαίρισης μαξιλαριών παρέχει την πιό άνετη αθλητική σύσταση όταν είναι οι αθλητές
να αρχίσει, να σταματήσει απότομα ή ολίσθηση.

 

 

Στοιχεία ιδιοτήτων Pysical

 

Αριθ. στοιχεία δείκτης των προτύπων αποτελέσματα
1 Εκτατή επιμήκυνση, % ≥400 857
2 Εκτατή δύναμη, MPA ≥1.8 3.2
3 τεχνητή αντίσταση δ γήρανσης διάβρωσης (300h) Καμία φυσαλίδα, καμία αποφλοίωση, καμία ρωγμή Σκόνη ≤grade 1,△ E≤5.0 Καμία φυσαλίδα, καμία αποφλοίωση, καμία ρωγμή Σκόνη ≤grade 1,△ E=0.9
4 Διάρκεια, δοκιμή γήρανσης (168h) Εκτατή επιμήκυνση, % ≥300 858
    εκτατή δύναμη, MPA ≥1.3 1.6
5 wearability (750g/500r) /g ≤0.050 0,035
6

αντίσταση ύδατος

 

Καμία φυσαλίδα, καμία αποφλοίωση, δεν επιτρέπει το μικρό αποχρωματισμό, ανακτεί μετά από 2h Καμία φυσαλίδα, καμία αποφλοίωση, κανένας αποχρωματισμός
7 Retardancy φλογών, κατηγορία

 

 

Στοιχεία αθλητικής απόδοσης

 

Αριθ. στοιχεία δείκτης των προτύπων αποτελέσματα
1 αξία της αναπήδησης, % ≥80 88
2 απορρόφηση αντίκτυπου 5~15 9
3 Γλιστρημένη τριβή, Ν 60~100 76
4 Διαπερατότητα νερού, mm/min 0 0

 

 

 

Υγεία και περιβαλλοντικά στοιχεία ιδιοτήτων

 

Αριθ. στοιχεία δείκτης των προτύπων αποτελέσματα
1 πτητικό οργανικό σύνθετο περιεχόμενο (Ποε) (g/l) ≤670 104
2 Βενζόλιο (%) ≤0.3 μηδέν
3 Ξυλόλια Toluene+ Ethylbenzene+ (%) ≤30 2
4 Ελεύθερο diisocyanate (TDI+HDI) (%) ≤0.4 μηδέν
5 αλογονημένος halohydrocarbon (%) (διχλωρομεθάνιο, 1,1 - διχλωρο αιθάνιο, 1 διχλωρο αιθάνιο, χλωροφόρμιο, 1.1.1 - του αιθανίου τριών χλωρίου, χλώριο 1.1.2 - τρία από το αιθάνιο και carbontetrachloride), (%)

≤0.1

 

μηδέν
6 Διαλυτό βαρύ μέταλλο (mg/$l*kg) PB ≤90 μηδέν
Cd ≤75 μηδέν
Χρώμιο ≤60 μηδέν
Hg ≤60 μηδέν

 

 

Η σύγκριση απόδοσης των διαφορετικών ακρυλικών υλικών γηπέδων αντισφαίρισης

 

Υλικά πεζοδρομίων Απαιτήσεις βάσεων Απόδοση ανταγωνισμού Περιβαλλοντική απόδοση διάρκεια Όρια χρήσης
Υλικό SPU Και τσιμέντο και βάση ασφάλτου Η σκληρή ανώτερη και ελαστική κατώτερη δομή είναι ειδική για την αντισφαίριση. Το χαμηλό στρώμα μαξιλαριών συντελεστών στο κατώτατο σημείο παίζει την πιό κατάλληλη επίδραση απομονωτών. Ο υψηλός συντελεστής ενισχύει το στρώμα στη μέση παρέχει την ικανοποιητική αναπήδηση συμπίεσης. Η σκληρή επιφάνεια αντοχής παρέχει την ανώτερη αθλητική σύσταση. Ολόκληρο το σύστημα εξασφαλίζει ότι το γήπεδο αντισφαίρισης έχει τον αποτελεσματικό απομονωτή, αντίσταση ολίσθησης στην απόδοση έναρξης, κίνησης και αναπήδησης.

Περιβαλλοντικός.

Το προϊόν εφαρμόζει αυστηρά τα πιό πρόσφατα κρατικά υποχρεωτικά πρότυπα της εσωτερικής διακόσμησης και της ανακαίνισης υλικής και που είναι κατάλληλης “στην περιβαλλοντική ετικέτα της Κίνας (τύπος) από το Υπουργείο της Κίνας προστασίας του περιβάλλοντος

Το παλτό βάσεων και το στρώμα μαξιλαριών είναι αεροστεγή για να απομονώσουν την υπόγεια υγρασία και να αποτρέψουν το βράσιμο. Το υψηλό εκτατό αποτρέπει τη μικροσκοπική ρωγμή που προκαλείται από την παραμόρφωση της βάσης τσιμέντου. Η επιφάνεια είναι φορετή, γρατσουνιά-ανθεκτική, και uvioresistan. Μη-γερνά, χρώμα που διαρκούν και μη εύκολα άμμος-έξω. Οι ανακαινίσεις, το μεταβαλλόμενη χρώμα ή η γραμμή είναι κατάλληλο. Είναι κατάλληλο και για εσωτερικός και υπαίθριος και επηρεάζεται από οποιοδήποτε κλίμα κατ 'αρχήν. Μετά από τη βροχή, πρέπει ακριβώς να καθαρίσει το νερό στην επιφάνεια και να βάλει έπειτα στη χρήση.
Το παραδοσιακό ακρυλικό υλικό Βάση ασφάλτου μόνο Τα νέα γήπεδα αντισφαίρισης έχουν την καλή αθλητική σύσταση στο πρώτο στάδιο. Είναι άνετο για να αρχίσει και η τριβή είναι σταθερή. Αλλά η επίδραση απορρόφησης απομονωτών είναι κακή. Έχει τη χαμηλή ανθεκτικότητα και στερείται αρκετή αθλητική προστασία. Ο παλαιός παίρνει να σκληρύνει και εύκολος να προκαλέσει τον τραυματισμό στις ενώσεις των αθλητών. Η αποτελεσματικότητα σταθεροποίησης άμμου είναι χειρότερη. Άμμος-έξω εύκολα και παίρνει να είναι ομαλό. Περιβαλλοντικός, odorless και μη τοξικός Η αντίσταση ύδατος δεν είναι καλή. Διάρκεια χαμηλής δύναμης. Εύκολος άμμος-έξω. Διάρκεια χαμηλού χρώματος. Ανακαίνιση ρόλος-επένδυσης ανάγκης για να κρατήσει συχνά την απόδοση ανταγωνισμού. Το υλικό βάσεων πρέπει χαμηλός να ενισχύσει και εύκολος στη γήρανση και να σκληρύνει. Είναι εύκολο να διευθυνθούν οι ρωγμές στην επιφάνεια. Τα χαμηλής τιμής προϊόντα συνδυάζουν το πολύ περισσότερο υλικό πληρώσεως. Αλλαγή ποιότητας και απόδοσης προφανώς. Κατάλληλος και για εσωτερικός και υπαίθριος. Τα σκοτεινά πέλματα είναι εύκολο να παραχθούν τα σημάδια τριβής στην επιφάνεια. Δεν είναι εύκολο να καθαρίσει. Μόνο εάν είναι ξηρό λεπτομερώς μπορεί να βάλει στη χρήση. Διαφορετικά, είναι εύκολο να βλαφθεί η περιοχή.

 

 

 

 

 

Περίπτωση προγράμματος

450% επιμήκυνση στο σπάσιμο με την υψηλή αναπήδηση και μη τοξικός 0

 

 

Έρευνα & τεχνική ομάδα:

450% επιμήκυνση στο σπάσιμο με την υψηλή αναπήδηση και μη τοξικός 1

 

 

Κέντρο Exbition επιχείρησης:

450% επιμήκυνση στο σπάσιμο με την υψηλή αναπήδηση και μη τοξικός 2

 

 

FAQ:
1. Είστε κατασκευαστής ή έμπορος;
Έχουμε δύο σημαντικές βάσεις παραγωγής, μια στο Ναντζίνγκ και άλλη σε JiangMen, και η περιοχή τοποθέτησης των υλικών μας είναι περισσότερα από δέκα εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα το χρόνο. Για όλα τα προϊόντα παράγουμε από μας και με το λογότυπό μας. Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε τα εργοστάσιά μας εάν ενδιαφέρεται.
 

2. Γιατί πρέπει να αγοράσουμε τα προϊόντα από σας;

είμαστε εργοστάσιο περισσότερο από της εμπειρίας 10years στην παραγωγή των τρέχοντας υλικών διαδρομής, τα προϊόντα είναι υψηλού - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. Και έχουμε την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων για την αγορά εξαγωγών και επίσης η άριστη τεχνική ομάδα, μπορεί να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία και υποστήριξη στο πρόγραμμά σας, να σας βοηθήσει για να προωθήσει την επιχείρησή σας με την καλή εργασία.

3. Μπορούμε να πάρουμε την υποστήριξη εγκαταστάσεων;
Μπορούμε να παρέχουμε τα έγγραφα εγκαταστάσεων όπως η διαδικασία εγκαταστάσεων και τα τεχνικά αρχεία. Εάν ανάγκη πελατών, μπορούμε επίσης να στείλουμε τους μηχανικούς εγκαταστάσεων στην πλευρά του πελάτη για την καθοδήγηση εγκαταστάσεων και να διδάξουμε την ομάδα σας ανά αίτημα.

 

4. Πόσο χρεώνετε για το δείγμα;
Τα δείγματα δωρεάν, πελάτες πρέπει μόνο να αντέξουν το φορτίο.

 

 

5. Γιατί πρέπει να αγοράσουμε τα προϊόντα από σας;

είμαστε εργοστάσιο περισσότερο από της εμπειρίας 10years στην παραγωγή των τρέχοντας υλικών διαδρομής, τα προϊόντα είναι υψηλού - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή. Και έχουμε την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων για την αγορά εξαγωγών και επίσης η άριστη τεχνική ομάδα, μπορεί να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία και υποστήριξη στο πρόγραμμά σας, να σας βοηθήσει για να προωθήσει την επιχείρησή σας με την καλή εργασία.