Γραμμή Παραγωγής

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Liuhe, πόλη του Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu, που καλύπτει έναν τομέα 35.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα οικοδόμησης σχεδόν 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Το Jiangsu ChangNuo που η νέα Co. υλικών, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009, έχει δώσει πάντα προσοχή στην περιβαλλοντική απόδοση των προϊόντων του.

 

JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0


Προσοχή για τις σωματικές ιδιότητες και τη ζωή υπηρεσιών του προϊόντος. Δώστε προσοχή στη βελτίωση της εσωτερικής αξίας της επιχείρησης, και φροντίστε για τις ανάγκες των χρηστών και την ικανοποίηση των αναγκών πελατών.
Ο αθλητισμός Changnuo είναι δεσμευμένος στην άριστη λειτουργία των τεσσάρων σημαντικών συστημάτων της επιχείρησης: Σύστημα Ε&Α, σύστημα παραγωγής, σύστημα μάρκετινγκ, και σύστημα μεταπωλήσεων.

JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

OEM / ODM

Η επιχείρησή μας παρέχει στους πελάτες τις υπηρεσίες OEM/ODM. Μπορούμε να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών. Οι πελάτες παρέχουν σε μας τις συγκεκριμένες προσαρμοσμένες απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων προϊόντων, των χρωμάτων, των προδιαγραφών, κ.λπ., και η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει τις πλήρεις λύσεις βασισμένες στα ειδικά προγράμματα.

 

Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει τις πλήρεις ενισχυτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σχέδια. Παρέχοντας στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας προϊόντα, κερδίζει δαπάνες και βελτιώνει την αποδοτικότητα.

 

JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Ε & Α

Ο αθλητισμός Changnuo έχει το του Ναντζίνγκ ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής αθλητικής επιφάνειας υλικό, το οποίο είναι δεσμευμένο στη ανάπτυξη προϊόντος και την καινοτομία.

 

Το ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας αθλητικής εφαρμοσμένης μηχανικής ΣΟ αναγνωρίστηκε ως του Ναντζίνγκ ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής αθλητικής επιφάνειας υλικό το Σεπτέμβριο του 2016. Το ερευνητικό κέντρο έχει μια νέα, υψηλής ποιότητας, και τολμηρή ομάδα επιστημονικής έρευνας, που συγκεντρώνει τα τοπ τεχνικά ταλέντα από πολλούς γνωστούς εσωτερικούς κατασκευαστές, και προετοιμάζει τα ισχυρά ανθρώπινα δυναμικά για την τρέχουσα και μελλοντική ανάπτυξη τεχνολογίας της επιχείρησης και τη νέα ανάπτυξη προϊόντος.

JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Τα τελευταία χρόνια, έχει αυξήσει την έρευνα και την ανάπτυξη της νέας τεχνολογίας υλικών, και την καθιερωμένη συνεργασία με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Ναντζίνγκ. Μέσω του συνδυασμού παραγωγής, η εκπαίδευση και η έρευνα και άλλες μορφές τεχνικών δραστηριοτήτων συνεργασίας και ανταλλαγής, η από κοινού έρευνα και το έργο ανάπτυξης έχουν εκτελεσθεί, και η έρευνα και η ανάπτυξη του κέντρου εφαρμοσμένης μηχανικής έχουν ενισχυθεί περαιτέρω. Κάνετε τη λειτουργία Ε&Α του κέντρου εφαρμοσμένης μηχανικής ένας από τους βασικούς στρατηγικούς στόχους της επιχειρηματικής ανάπτυξης.


Αυτή τη στιγμή, το ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής έχει ένα δωμάτιο έρευνας και ανάπτυξης, ένα χημικό δωμάτιο δοκιμής, ένα χρωματογραφικό δωμάτιο, ένα εξεταστικό τμήμα, έναν χώρο γραφείου έρευνας και ανάπτυξης, και μια πειραματική περιοχή δοκιμής, που καλύπτει μια συνολική έκταση περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων. Με μια επένδυση περισσότερα από 3 εκατομμύρια yuan, είναι εξοπλισμένο με περισσότερα από 20 σύνολα πιό προηγμένης δοκιμής, πειραματίζεται, και εξοπλισμός επεξεργασίας, και έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τους περιεκτικούς πειραματικούς στόχους έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής.

 

JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
Ο αθλητισμός ΣΟ έχει συνδέσει πάντα το μεγάλο ενδιαφέρον με την έρευνα τεχνολογίας και την ανάπτυξη και τη δημιουργία υποδομής καινοτομίας, πάντα που παίρνει την ηγεσία τεχνολογίας ως στρατηγική ανάπτυξης πυρήνων, και συνεχώς που αυξάνει την κλίμακα της επένδυσης έρευνας και ανάπτυξης. Τα εσωτερικά προγράμματα της επιχείρησης έχουν πραγματοποιήσει «έναν νέο τύπο της επί τόπου χήτευσης διαδικασίας παραγωγής πηλού πολυουρεθάνιου, prepolymer πολυουρεθάνιου για να κάνουν μια υβριδική πλαστική έρευνα διαδρομής, μια μικροϋπολογιστής-αφρού υβριδική έρευνα διαδρομής πολυουρεθάνιου συνθετική υλική πλαστική» και πολύ περισσότεροι αποτελεσματική πρόοδος έχουν γίνει στην έρευνα αυτών των προγραμμάτων, και μια σειρά επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων έχει λήφθουν. 14 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν εγκριθεί, συμπεριλαμβανομένων 3 εφευρέσεων και 11 προτύπων χρήσης.


Στα προηγούμενα δύο έτη, ο αθλητισμός ΣΟ έχει 7 εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων 2 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και 5 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης. Συγχρόνως, έχει υποβάλει αίτηση για 1 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης στη σύνταξη 4 προτύπων, συμπεριλαμβανομένων 2 εθνικών προτύπων. 2 τοπικά πρότυπα.

JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Αφήστε ένα μήνυμα