JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd.

  • Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Αθλητισμός ΣΟ
Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 10000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η νέα Co. υλικών ChangNuo Jiangsu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009. Είμαστε αυτοί υλικός προμηθευτής στάσεων στην Κίνα για υψηλό - ποιοτικός αθλητισμός matrial, όπως το δικαστήριο SPU, τρέχοντας διαδρομή, τεχνητή χλόη, λαστιχένιο μόριο και συμμετέχουμε επίσης στην κατασκευή των αθλητικών τόπων συναντήσεως. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των νέων υλικών για τους αθλητικούς τόπους συναντήσεως.

 

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Liuhe, πόλη του Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu, που καλύπτει έναν τομέα 35.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα οικοδόμησης σχεδόν 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση στοχεύει στην τάση ανάπτυξης των αθλητικών τόπων συναντήσεως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Συνεργαστείτε εκτενώς με τις γνωστά εσωτερικά επιχειρήσεις, τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια, και τα όργανα επιστημονικής έρευνας, και έχει κάνει τα σημαντικά επιτεύγματα στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των υλικών αθλητικών ισογείων, των αδιάβροχων υλικών οικοδόμησης, και των εμπορικών και αστικών υλικών πατωμάτων. Η ετήσια παραγωγή των υλικών χώρου αθλήσεων είναι 50.000 τόνοι, και άλλα επίγεια υλικά είναι 100.000 τόνοι.

 

Τα προϊόντα είναι στο κύριο εσωτερικό επίπεδο, και μερικά προϊόντα έχουν φθάσει στο διεθνές επίπεδο. Η επιχείρηση υιοθετεί τη προηγμένη τεχνολογία και την ακριβή επιστημονική διαχείριση για να καθιερώσει το ISO9001: πρότυπα του 2008 - ποιοτικό σύστημα, ISO14001: τυποποιημένα περιβαλλοντικά σύστημα του 2004 και ISO18001: σύστημα και τρέξιμο υγιεινής της εργασίας του 2011 τυποποιημένα μέσω της ολόκληρης διοικητικής διαδικασίας. Έχουμε τα πιστοποιητικά IAAF, ITF, ROHS και ούτω καθεξής, τα οποία σιγουρεύονται τα υλικά ότι μας είναι περιβαλλοντικά ασφαλή.

Τα προϊόντα εξάγονται σε 31 επαρχίες (πόλεις, περιοχές) και την Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία.

 

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η επιχείρηση εμμένει στην πελάτης-κεντρική, καινοτόμο ανάπτυξη τεχνολογίας, για να παρέχει στην κοινωνία τα προσαρμόσιμα και οικονομικώς αποδοτικά νέα υλικά αθλητικών τόπων συναντήσεως.

Παρέχουμε στους πελάτες την υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταπωλήσεων. Τα αγαθά και τα υλικά παρεχόμενα είναι όλα τα νομικά προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, και ανταποκρίνονται στα εθνικά πρότυπα ποιοτικής επιθεώρησης και τα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος. Θα αποβάλουμε τρία μη-προϊόντα και τα πλαστά προϊόντα. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει τα υλικά που είναι κάτω του μετρίου ποιότητας ή που δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις σχεδίου.

 

«Η ακεραιότητα κερδίζει την εμπιστοσύνη, η εστίαση στην επίτευξη του μέλλοντος» είναι η επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης και ο στόχος αναζήτησης των ανθρώπων Changnuo. Θα εργαστούμε μαζί με τους συναδέλφους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να επιτύχουμε τη win-win συνεργασία και να δημιουργήσουμε τη λαμπρότητα.

Παίρνουμε «ωραιοποιούμε το περιβάλλον, προστατεύουμε τη γη «ως αποστολή μας, συνεχώς Ε&Α η νέα, υψηλή προσαρμοστικότητα, τα οικονομικώς αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.


Στο μέλλον, θα κολλήσουμε στην πεποίθηση» των σφαιρικών πόρων ενσωμάτωσης, μοιραμένος τον ανθρώπινο πολιτισμό «, δεσμευμένος να γίνουμε ο πρώτης τάξεως κατασκευαστής και ο προμηθευτής αθλητικών υλικών.

 

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Ιστορία

Η νέα υλική Co. Changnuo Jiangsu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 20 εκατομμύρια yuan. Βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Liuhe, πόλη του Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu.

 

Το 2012, το προϊόν πέρασε την περιβαλλοντική πιστοποίηση μαρκαρίσματος της Κίνας (δέκα δαχτυλίδια) και επιθεωρήθηκε αυστηρά από το κέντρο ποιοτικής επίβλεψης της γενικής διοίκησης κρατικού αθλητισμού και το κέντρο επιθεώρησης του γραφείου ποιοτικής επιθεώρησης Jiangsu. Οι σειρές της επιχείρησης προϊόντων έχουν λάβει τα διάσημα, ειδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κίνας, την πιστοποίηση προώθησης διεθνούς εμπορίου, και το τιμητικό πιστοποιητικό των πράσινων προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος στην επαρχία Jiangsu.

 

Το Σεπτέμβριο του 2018, στη ΣΟ αποκτηθε'ν ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ QCQ από τη γενική διοίκηση του αθλητισμού της πιστοποίησης προϊόντων China.Through, καταναλωτές μπορεί να παρασχεθεί η λογική καθοδήγηση κατανάλωσης, η οποία ωθεί με τη σειρά τους παραγωγούς για να βελτιώσει τα προϊόντα και την ποιότητά τους.

QCQ ως διεθνώς αποδεκτά μέσα της διαβεβαίωσης ποιότητας και φήμης, κατασκευαστές βοηθειών για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων και την ανταγωνιστικότητα αγοράς, και είναι κατάλληλο για τους καταναλωτές να επιλέξουν τα προϊόντα με την ανώτερη απόδοση και την αξιόπιστη ποιότητα μέσω των πιστοποιητικών και των λογότυπων πιστοποίησης. Βάσει αυτού, ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ ΣΟ θα συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες τα νεώτερα και καλύτερα προϊόντα, και δεν θα ανταποκριθεί την εμπιστοσύνη η καθεμία.

 

Τον Οκτώβριο του 2018, ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ ΣΟ απονεμήθηκε την τυποποιημένη μονάδα συντακτών «του ορίου των επιβλαβών ουσιών στην επιφάνεια των συνθετικών υλικών στους τόπους συναντήσεως σχολικού αθλητισμού»

«το όριο των επιβλαβών ουσιών στην επιφάνεια των συνθετικών υλικών στους τόπους συναντήσεως σχολικού αθλητισμού " T/SHHJ000003-2018 είναι ένας από τον πιό αυστηρό ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ standards.CN δεδομένου ότι η τυποποιημένη μονάδα συντακτών, δείχνει ότι η κοινωνία και η βιομηχανία έχουν μια μεγάλη επιβεβαίωση μας.

 

Το 2019-2020, τα προϊόντα έχουν εγκριθεί από την πιστοποίηση ένωσης αθλητισμού της Κίνας, προϊόντων IAAF και τόπων συναντήσεως, η πρώτη batch πιστοποίησης Huaan, και έχουν επιλεχτεί στο σχολικού αθλητισμού συνιστώμενο κατάλογο υλικής επιφάνειας τόπων συναντήσεως συνθετικό που εκδίδεται από τον κλάδο εξοπλισμού σχολικού αθλητισμού ένωσης βιομηχανίας εξοπλισμού εκπαίδευσης της Κίνας (2019, 2020). Προμηθευτής των υλικών διαδρομής στίβου για τα στρατιωτικά παιχνίδια 7ων κόσμων και τα 2$α παιχνίδια νεολαίας.

 

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Είμαστε αυτοί υλικός προμηθευτής στάσεων στην Κίνα για υψηλό - ποιοτικός αθλητισμός matrial, όπως το δικαστήριο SPU, τρέχοντας διαδρομή, τεχνητή χλόη, λάστιχο particleand συμμετέχουμε επίσης στην κατασκευή των αθλητικών τόπων συναντήσεως.

 

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Σημαντική υποστήριξη υπηρεσιών συστημάτων τέσσερα: Υποστήριξη συστημάτων Ε&Α, υποστήριξη συστημάτων παραγωγής, υποστήριξη συστημάτων μάρκετινγκ, υπηρεσία συστημάτων μεταπωλήσεων.

 

Υποστήριξη συστημάτων Ε&Α:

Ο αθλητισμός Changnuo έχει το του Ναντζίνγκ ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής αθλητικής επιφάνειας υλικό, το οποίο είναι δεσμευμένο στη ανάπτυξη προϊόντος και την καινοτομία. Στα προηγούμενα δύο έτη, ένα ολοκαίνουργιο πλαστικό υλικό προϊόν συστημάτων διαδρόμων έχει προωθηθεί, το οποίο είναι κατάλληλο για τους όλος-πλαστικούς, υβριδικούς, σύνθετους, και αναπνεύσιμους πλαστικούς διαδρόμους. Έναντι των παραδοσιακών προϊόντων, τα νέα προϊόντα έχουν τα ίδια πλεονεκτήματα: φιλικότερη προς το περιβάλλον και περισσότερη αθλητισμού ζωή υπηρεσιών απόδοσης καλή και μακρύτερη.

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Υποστήριξη συστημάτων παραγωγής:

Ο αθλητισμός Changnuo έχει μια τυποποιημένη βάση παραγωγής κοντά στο εθνικό χημικό πάρκο του Ναντζίνγκ.

Δεσμευμένος στο μετασχηματισμό των αποτελεσμάτων έρευνας και ανάπτυξης στα τυποποιημένα προϊόντα.

Αυστηρά ακολουθήστε τις εθνικές απαιτήσεις αδειών προστασίας του περιβάλλοντος και ασφάλειας, ακολουθήστε το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης παραγωγής, το σύστημα πιστοποίησης της αρχής βιομηχανίας, και διενεργήστε τις τυποποιημένες και συστηματικές διαδικασίες παραγωγής.

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Υποστήριξη συστημάτων μάρκετινγκ:

Ο αθλητισμός Changnuo είναι κύριος του υλικού εμπορικού κέντρου αθλητικών τομέων Changnuo, το οποίο είναι δεσμευμένο στην οικοδόμηση της εμπορικής ομάδας και την οικοδόμηση εμπορικών σημάτων των πλαστικών Changnuo. Προκειμένου να ληφθούν οι ανάγκες των χρηστών και οι ανάγκες πελατών ως πηγή, με σκοπό πλήρως να εξυπηρετήσει τους χρήστες και την εξυπηρέτηση των πελατών,

Ενισχύστε τη γενική αξία των πλαστικών Changnuo και ενισχύστε τις υπηρεσίες των πλαστικών Changnuo.

 

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Υπηρεσία συστημάτων μεταπωλήσεων:

Ο αθλητισμός Changnuo έχει το κέντρο υπηρεσιών κατασκευής χώρου αθλήσεων Changnuo, το οποίο είναι δεσμευμένο στις τεχνικές υπηρεσίες υπηρεσιών μεταπωλήσεων προϊόντων και κατασκευής τόπων συναντήσεως. Οι πωλήσεις των υλικών περιοχών είναι μόνο η αρχή της υπηρεσίας Changnuo, και η τεχνική υπηρεσία μεταπωλήσεων παρουσιάζει χειροτεχνία Changnuo

Η διπλή υπηρεσία των υλικών και της κατασκευής, και η συστηματική υπηρεσία θα βοηθήσουν τους χρήστες και τους πελάτες για να πιάσουν τη γενική ποιότητα της περιοχής.

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Η ομάδα μας

Η νέα υλική Co. Changnuo Jiangsu, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 20 εκατομμύρια yuan. Βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Liuhe, πόλη του Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu. Καλύπτει έναν τομέα 35.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει μια περιοχή κατασκευής σχεδόν 15.000. Τετραγωνικά μέτρα. Οι κύριοι αθλητικοί τόποι συναντήσεως της επιχείρησης είναι συνθετικά υλικά πολυουρεθάνιου, κυρίως κόλλα, πηλός και άλλα υλικά διαδρόμων. Οι τύποι διαδρόμων σχετικών κυρίως περιλαμβάνουν υβριδικό, σύνθετο, αναπνεύσιμο, μόνος-ενώνοντας και πλήρες PU, κ.λπ., και είναι ένα νέο υλικό για τους αθλητικούς τόπους συναντήσεως. Μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ο αθλητισμός Changnuo συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την κατασκευή την κατάρτιση και την εκπαίδευση της ομάδας ταλέντου επιφύλαξης του ερευνητικού κέντρου, καθιερώνει ένα «λαϊκό» καινοτόμο σύστημα διαχείρισης, και ενισχύει του ανθρώπινου δυναμικού. Με την πρόσκληση των εμπειρογνωμόνων και των καθηγητών για να εστιάσουμε στην εξήγηση της κατάστασης βιομηχανίας και των τεχνολογικών συνοριακών τάσεων, των νέων υλικών, των νέων τεχνολογιών, των νέων διαδικασιών και άλλης γνώσης, θα ενισχύσουμε συστηματικά την κατάρτιση των επιχειρησιακών και επιστημονικής έρευνας ικανοτήτων των ταλέντων σε κάθε κλιμάκιο, και θα καλλιεργήσουμε μια batch υλικών σχεδίου, κατασκευής, και διοικητικών ταλέντων σε πολλούς τομείς όπως, την εφαρμογή, κ.λπ.

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ο αθλητισμός Changnuo είναι κύριος του υλικού εμπορικού κέντρου αθλητικών τομέων Changnuo, το οποίο είναι δεσμευμένο στην οικοδόμηση της εμπορικής ομάδας και την οικοδόμηση εμπορικών σημάτων των πλαστικών Changnuo. Προκειμένου να ληφθούν οι ανάγκες των χρηστών και οι ανάγκες πελατών ως πηγή, με σκοπό περιεκτικά να εξυπηρετήσει τους χρήστες και την εξυπηρέτηση των πελατών, ενισχύστε τη γενική αξία Changnuo PU και ενισχύστε τις υπηρεσίες Changnuo PU.

 

Ο αθλητισμός Changnuo, βασισμένος στον επαγγελματισμό και το πνεύμα της σύμβασης, είναι δεσμευμένος στην υγιή ανάπτυξη της πλαστικής βιομηχανίας διαδρομής της Κίνας. Είναι το αξιοπρόσεκτο σημάδι των ανθρώπων Changnuo για να έχει τις δυνάμεις τους στη βιομηχανία, και για να εκπληρώσει τις υποσχέσεις τους. Είναι η αποστολή των ανθρώπων Changnuo για να κάνει τις εργασίες τους για την κοινωνία και τη βιομηχανία.

Κίνα JiangSu ChangNuo New Materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Αφήστε ένα μήνυμα